joi, 9 aprilie 2009

Start a party here with J&B

Destul de interesanta campania J&B de anul asta! A fost ultimul racnet ca sa spun asa printre evenimentele mondene organizate in Iasi! Sper sa faca din asta un eveniment anual si sper sa nu procedeze ca acum! De ce spun asta? Pentru ca:

Lucrurile bune ca lucrurile bune: lumini, lasere, proiectari pe blocuri, ca sa nu mai zic de locatia super bine aleasa (pe terasa de la Moldova Mall! Da! Adica sus pe Moldova Mall!) si de sonorizarea care a facut pe mosnegii din imprejurime sa stea cu ochii lipiti in tavan si cu telefoanele cu legatura directa la politie in mana pentru a se plange de “galagie”.

Parteaa mai putin buna a fost “magariile” (ca sa zic asa) cu invitatiile. Ca sa mergi la petrecere si sa te delectezi cu J&B cat incape, trebuia sa intri pe net si sa scrii acolo cum incepi tu o petrecere. Daca ideea ta era stralucita, primeai un cod si te duceai si ridicai invitatia. Ei bine, nu a fost chiar asa! Multe multe chiar foarte multe invitatii s-au dat la plesneala reprezentantilor de sex feminin sau la diferite organizatii astfel incat unii oameni s-au trezit ca nu mai au cum sa ridice invitatii, desi pe site daca nu ma insel si acum scrie ca mai sunt 25 de invitatii disponibile.

Dar chestia asta nu a fost neaparat o bila neagra! Din punct de vedere strategic avem urmatoarea formula: baieti + mai multe fete + J&B = fetele fac o atmosfera incendiara, baietii vad si ei ce se intampla si uite asa toata lumea vorbeste 3 luni de acum incolo despre cat de tare a fost petrecerea J&B!

Toate ca toate, dar ce conteaza e ca lumea s-a distrat iar J&B au obtinut ce si-au propus! Asteptam si urmatoarele petreceri!

Va urez o zi popcorniceasca!

2 comentarii:

  1. trebuie sa recunosc ca desi invitatiile s-au dat la mai multe fete la party erau destui, ba chiar mai multi baieti. Cum oare s-a intamplat asta nu stiu. Dar orikm a fost o petrecere pe cinste ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. erau mai multi baieti ca dupa baieti te-ai uitat tu :))))) >:D< glumesc :P

    RăspundețiȘtergere